TOKİ Gülbahçesi Anaokulu
Mehmet Akif Ersoy Mah. Yunus Emre Cad. no 3 Şereflikoçhisar /Ankara
03120000000

VİZYON

Ekip çalışmasının ön plana çıkartıldığı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren, bölgesinde ve ilçesinde marka haline gelmiş güçlü bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Toki Gülbahçesi Anaokulu olarak misyonumuz; okulumuzun tüm öğrencilerini, çağımızın gereklerini taşıyan, yaratıcı düşünen, araştıran, sorgulayan ve bilgi üreten, becerikli, özgüveni gelişmiş, işbirliğine ve ekip çalışmasına önem veren, iyi bir vatandaş olarak üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:15-13.15

Yerleşim Yeri Bilgisi

Toki Konutları Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yunus Emre Caddesi No 12 Şereflikoçhisar ANKARA

Diğer Hususlar

Okulumuz 2007 yılında kurulmuş olup, yarım gün okul öncesi eğitimi ve isteğe bağlı olarak tam gün kulüp sınıfları ile çocuklarımızın eğitimi için hizmet vermektedir.